A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Üdvözlöm Önt, az oldalamon!

Először is engedje, meg hogy bemutatkozzam! Valyon Katalin vagyok.

Egy gyönyörű városban élek, két kislányommal! Méltán vagyok büszke rájuk, talpraesett, szép gyermekek!

Már gyermekkoromban is kapizsgált bennem a gondolat, hogy több az élet annál, mint amit látok magam körül. Igaz ez akkor gondolom még ösztönös lehetett, mire felnövünk addigra ez ki szokott veszni a legtöbb emberből.

Engedje, meg hogy kifejtsem, mire gondolok.

A szüleim, nagyon nehéz körülmények közt neveltek. Édesapám minden áldott reggel korán kelt, és nehéz fizikai munkát végzett, édesanyám is dolgozott, vagy a háztartást látta el, és nevelt minket, a húgommal. Gyerekként megtapasztaltam, milyen szegényesen élni, minden hónapban láttam, azt, hogy édesapám nehezen megkeresett jövedelme szinte semmire sem elég. Hónapról hónapra evickéltek, és az én tudatomba így épült bele a szegénységtudat.

Plusz egy makacs döntés, hogy én jobban szeretnék élni! Felnőttem, férjhez mentem, én is „kapartam" az életben, Neveltem, neveltük a gyerekeket, és csak ideig-óráig tartott az, hogy jobb volt az életkörülményünk.

Én gyermekkorom óta nagyon makacs, saját fejem után futó ember vagyok, és mindig azon erősködtem, hogyan tehetem jobbá az életkörülményünket, egészségünket.

A családba a szüleim egészségére ment a stressz, a mókuskerék. Én ezt nem engedem meg magamnak! Döntöttem,és megmakacsolva magam, elhatároztam, hogy ha dolgozom, annak legyen hatása az életemre, anyagi helyzetemre, időbeosztásomra!(imádok a lányaimmal lenni,ami egy 12 órás műszaknál pl.nem igazán lehetséges,nem beszélve a fizikai kimerültségről)

Félreértés ne essék, nem vagyok a munka ellen, de ha dolgozom, legyen értelme,legyen a családomra idő, az egészségem meg tudjam őrizni, és az életszínvonal sem igazán mindegy senkinek,hogy kemény munkával hogy tartja el magát. Nagy makacsságomban, elkezdtem keresgélni az interneten, és rátaláltam egy motivációs csoportra, ami kezdte igazolni azt a gondolatomat, hogy a földi életünk nem csak a „robotolásból" kell, hogy álljon, az élet tele van lehetőséggel, csodákkal, és a vágyaink megvalósítása elérhető! Nagy inspirációval töltött fel, és ahogy nézelődtem rátaláltam egy úriemberre, a DXN-ből.

Megfogott az egyik mondata, amiben benne volt a „segítek" szó! Én is segíteni akartam,az egyik kitűzött célom most is,különböző módokon,hogy segítsek az embereken!!

 

De rá kellett jönnöm arra, hogy ha segíteni akarok másoknak, előbb magamon kell segíteni! Így találtam rá a DXN-re,ami egy csoda.. teljesen olyan, mint amit nekem találtak volna ki! Szabad munkaidő, saját időbeosztás, és kávé kávé kávé...én minden reggelemet kávéval kezdem, ez nálunk a családban anyumat kivéve, mindenkinél reggeli szokás.

De ha már kávézok, akkor, mért ne kávézhatnák úgy, hogy még egészségesebb legyen, mint amilyen a maga valójában! A kávéról kimutatták, hogy vannak benne fontos antioxidánsok, és kismértékben fogyasztva, egészséges a szervezetre nézve. Akkor kérdezem én, miért ne lehetne még egészségesebb? Ma a világban megfigyelhető, hogy rengeteg egészségügyi problémával küzdő ember él. Az emberek egyre távolodnak a természetestől, a boltban, már meg se veszik azokat a gyümölcsöket, (pedig a fán sem egyformára nő az alma) amik nem egyforma méretűek, minden tele van nyomva, mindenféle dologgal, hogy szebb legyen, nagyobb legyen, tartósabb legyen. És mindez hatással van a szervezetünkre.

 

A munkahelyeken is megfigyelhető, itt országon belül sajnos még nem igazán nézik az emberek egészségét, vagy szellemileg hajtják túl az embereket, vagy fizikailag. Mindig a profit a fontos, és a munkás csak „egy" a sok közül, ha nem jó, lecseréljük.(tisztelet a kivételnek, mert olyan is akad, aki megbecsüli a dolgozóit, de ez elterjedtebb sajnos) Megfigyeltem, hogy egyre stresszesebbek az emberek, egyre boldogtalanabbak, fásultabbak, szükségük lenne a természetre. Csak gondoljon bele kedves olvasó, milyen kellemes, amikor az ember elmegy piknik-re, és sétál az erdőben. Mennyire stressz mentesíti.

De mivel a reggeleket, legtöbbünk, kávéval indítja, nincs ideje a természetben nézelődni, legalább a reggeli italunkba legyen egy kis természet, ami frissíti a szervezetet, és javítja az állóképességet, fokozza a szervezetünk öngyógyító képességét!

 

Ami a legfontosabb a TERMÉSZETES! Sok gyógyszert kapkodunk, hajlamosak vagyunk sok mindenre, szedni, de ez mind szintetikus. Persze ha fáj, a fejünk nem mondom, hogy ne szedjünk fájdalomcsillapítót, de ez csak a tünetet kezeli, és nem az okot. Szükségünk van arra, hogy a mai „rohanó" világban, erősítsük a szervezetünket, és vigyázzunk, az egészségünkre, mivel abból csak egy van! Mi sem egyszerűbb ezt egy reggeli kávéval megtenni!

Én szívből örülök, hogy találkoztam a DXN céggel, mivel tudom, hogy a munkámnak lesz eredménye, nem érzem magam „bezárva robotként", saját magamnak dolgozom,és nem másnak,nem beszélve, a segítségről,és az egészségem megőrzéséről! Kedves érdeklődő, tiszta szívvel ajánlom, próbálja ki a termékeket, és ha szívesen dolgozna, egy becsületes, világméretű, csodálatos cégnél, szívesen segítségére leszek!  

 

Tisztelettel:Valyon Katalin!

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on